Herpa tűzoltó autó modell

Herpa közúti járművek, katonai járművek, repülőgépek

A múlt heti cikkünket folytatva szeretnénk kiemelni pár érdekes, esetleg kis átalakítással magyarosítható modellt a Herpa kínálatából. Elsőként lássuk a közúti járművek közül a személyautókat.

Autómárkák közül igen széles a kínálat. A-Z-ig igen sok márka szerepel a választékban, de természetesen német gyártóról révén szó, elsősorban német autómárkák különböző típusaival futhatunk össze. Legtöbb variációt a legmodernebb típusok közül kapjuk, de természetesen gondolnak oldtimer és youngtimer autómodellek gyűjtőire is. PC kiadások belső tere is magas szinten van kidolgozva. Ezek a  PC modellek egy igényes kis vitrinben vannak csomagolva, így akár egy polcon is elhelyezhetjük, nem fogja autónkat lepni a por. 1:43, 1:87, 1:120, 1:160 méretarányú modellek közül választhatunk.

Audi R8, íbiszfehér
Mercedes-Benz SL-Klasse Cabrio / Hardtop

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehergépjárműveknél is tartja a lépést a legmodernebb típusok modellezésénél. Számos vontatmány közül is csemegézhetünk, így megkapjuk a gyártól a számunkra legjobban tetsző összeállítás lehetőségét. A különböző kiegészítők felszerelésével csinosíthatjuk járműszerelvényünket. A natúr színben rendelhető kamionokat és kamionalkatrészeiket felhasználva egyedi festéssel és feliratozással valósíthatjuk meg egyedi élethű kamionunkat. Itt is a személygépjárműveknél felsorolt méretarányok közül választhatunk.

Mercedes-Benz Antos M nyergesvontató
Mercedes-Benz Actros Gigaliner nyergesvontató – építőkészlet

 

 

 

 

 

 

 

 

Katonai járművek kedvelői is biztos megtalálják a számukra legalkalmasabb modellt. A II. világháborús és hidegháborús járműveken felül a legmodernebb harci járműveket és kiegészítőiket ajánlja a gyártó. A kínálatból több járművet alakíthatunk át magyar hadsereg által használt járműnek. Orosz katonai teherautók gyártásával kedveznek a kelet-európai gyűjtőknek, de akár megemlíthetjük a most újdonságként szereplő IFA L60 szériát is.

SdKfz 8 katonai féllánctalpas teherautó
IFA L60 katonai teherautó, NVA

 

 

 

 

 

 

 

 

Repülőgépek kedvelőinek a legnagyobb kínálatot az 1:500 léptékben nyújtja a gyár. Ezek a modellek fémből készülnek igen nagy részletességgel kidolgozva. Méretarányban még 1:400, 1:200, 1:180, 1:160, 1:100 közül választhatunk, de repülőtéri kiegészítők széles választéka csak a legkisebb méretarányban érhető el. Ezen kiegészítőkkel egy komplett, akár világító és villogó fényekkel rendelkező repülőteret tudunk építeni a szobánkban. A modellek fotózásánál is rendkívül jó hátteret biztosít egy ilyen komplexum. Vadászgépek vagy egyéb katonai repülők szerelmeseinek is tartogat számos újdonságot a terméklista.

 

Boeing C-17A Globemaster III., Pápa Air Base
Boeing 747-8F teherszállító repülőgép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kellemes időtöltést kívánunk a modellek világában!

VMC csapat

Hozzászólás