Roco

Előrendeléstől függ a modellgyártás?

A korábbi évek megszokott gyártási ütemében ettől az évtől változás lesz. Mint azt már több gyűjtőtársunk jelezte a 2012-ben is volt olyan mozdony illetve vasúti kocsi, amely nem került legyártásra! Ennek oka a csekély érdeklődés volt az adott modellek iránt, ezért a Roco/Fleischmann menedzsment úgy határozott, hogy 2013-tól új gyártási struktúrát vezet be, amely elsősorban a beérkezett vásárlói megrendelések darabszámától függ. Ezáltal felmérhető lesz egy adott modell pontos gyártási darabszáma.

Ha nincs kellő számú megrendelés, a gyártó fenntartja magának a jogot, hogy törli a modellt a gyártási programból!

Összességében elmondható, hogy a legtöbb modellt nem fogja nagy darabszámban gyártani. Az erősen lecsökkentett alapmodellek estén is szétbontja a gyártási ütemet. A gyári akciós modellek számát is csökkenteni fogják, de akciók változatlanul lesznek.

A vásárló részéről nem kérnek mást, minthogy időben rendelje meg a terméket a kereskedőjénél, mert nagyon kevés modell lesz alapmodell. Januárban jelenik meg az új katalógus (Roco/Fleischmann) ami magában foglalja majd a 2013. évi újdonságlapot is! A terminusok változatlanok maradnak: az újdonságlapban negyedéves bontásban, míg a hivatalos gyári webes felületen heti bontásban látjuk majd, hogy mikor kerül tervszerűen forgalomba.

Kérjük figyeljék a honlapot, nálunk első kézből kap információt az aktuális újdonságokról!

Eddig már 7 hozzászólás érkezett a “Előrendeléstől függ a modellgyártás?” bejegyzéshez

Hozzászólás