Teherdaruk modellezéshez

A doboz egy Lima teherdarut rejt, rakodó rámpával, egy konténer szállító teherkocsival és két kamionnal H0 méretarányban. Minden műanyagból készült, a tehervagon kifejezetten a két kamion utánfutó szállítására van kialakítva, a rakomány szépen rápattintható a vagonra, nem fog leesni róla. Természetesen a kamionok önmagukban is használhatóak, teljesen működőképesek, szépen gurulnak. A daru mozgatható, képes felcsippenteni az utánfutókat és szépen jár a sínek felett, le lehet ereszteni, fel lehet húzni. A kollégáim szerint egy kis szervó motorral digitálisan is vezérelhetővé tehető.

Mikor bontogattam a terméket a fotózáshoz éppen volt benn egy vásárló is az üzletben és kialakult egy kis csevej, ahol elhangzott az a vélemény is, hogy más méretarányhoz is ajánlhatjuk nyugodtan, hisz egy kikötői daru olyan eszméletlenül nagy, de legalábbis változatos méretű, hogy elmegy akár TT-nél is. Nem tudom ez mennyire szentségtörés, mindenesetre mint egy véleményt idevésem ezt is (ellenvéleményeknek a hozzászólások közt szívesen helyt adunk).

Készítettem a tárgyalónk asztalán pár fotót a termékről és a kicsit megfakult dobozról. A hátoldali képen érdemes megnézni a többi régiséget, nagyon érdekesek. Amennyiben valaki szeretné megvenni a Lima teherdarut a két kamionnal és a tehervagonnal, akkor keresee kollégáimat az info@vasutmodellcentrum.hu e-mail címen, vagy a +36 1 797 6075 telefonszámon

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Mielőtt elfelejtem, a képen látható sín nem a szett része, azt csak kaptam a fotózáshoz.

És a mai kor versenyzői

Amennyiben a fenti termék nem nyerte el a tetszéseteket, de a teherdaru megfogta a képzeleteteket, akkor ajánlom, hogy nézzétek meg webáruházunk kínálatát. Előre leszűrtem a teherdarukat minden méretarányban, raktáron levő termékekből, csak kattintani kell. Van H0, TT és N méretarány is.

Eddig már 19 hozzászólás érkezett a “Teherdaruk modellezéshez” bejegyzéshez

Hozzászólás