A Vélemény – szeptemberi TEMOFESZT VIP jegy játék

Augusztusban már kisorsoltunk két VIP belépőjegyet az idei Temofesztre, most, hogy alig több, mint egy hónap van hátra az év egyik legrangosabb modellező eseményéig megduplázzuk a tétet, újabb 4 VIP jegy gazdáját keressük! A szeptember-októberi játékunk könnyebb, de nem biztos, hogy egyszerűbb lesz, mint az augusztusi kincskereső, az ingyen jegyekért ugyanis kőkemény őszinteséget várunk el tőletek. Az augusztusban már bemutatott közösségi oldalaink között több felületen lehetőség van véleményt írni az üzletünkről. Minél több helyen mondasz véleményt rólunk, annál nagyobb az esélyed, hogy az egyik jegy a tied lesz!

A fenti három weboldalon lehetőséged van véleményt írni és/vagy csillaggal értékelni az üzletet. Azok közt, akik szöveges értékelést adnak rólunk 2014 október 5., vasárnap éjfélig kisorsoljuk a Temofeszt jegyeket.

(Ha korábban már értékeltél valahol, akkor ne aggódj, csak nyomj a szerkesztésre és mentsed el újra, vagy bővítsd ki a korábbi értékelésedet és már játékban is vagy!)

Megéri mindegyik helyen értékelni, mert mindegyik oldalról külön-külön sorsolunk egy-egy nyertest és a negyedik jegy nyertesét a VMC alkalmazottak közösen fogják kiválasztani. Persze mi örülünk, ha jókat mondtok rólunk, nem vagyunk képmutatóak, de igazságosak leszünk, a nem 5 csillagos és “Ti vagytok a világ legjobbjai” jellegű vélemények is ugyanúgy a kalapba kerülnek. Arra szeretnénk bíztatni minden játékost, hogy a valódi véleményét írja meg, nekünk az a fontos. Játékra fel, ne kíméljetek minket, bírjuk a tömjénezést! :)

Frissítés!

A kollégák szerint nem olyan egyértelmű mindenkinek, hogy miként kell véleményt írni a közösségi oldalakon ezért készül egy kis gyorstalpaló.

Facebook

Első lépés
Első lépés
Második lépés
Második lépés
Harmadik lépés
Harmadik lépés

 

Google+

Első lépés
Első lépés
Második lépés
Második lépés

 Foursquare

Első lépésként jelezd a szivecskékkel, hogy szeretsz vagy utálsz minket, aztán írj egy ajánlást és küld el a zöld Publish gombbal!
Első lépésként jelezd a szivecskékkel, hogy szeretsz vagy utálsz minket, aztán írj egy ajánlást és küld el a zöld Publish gombbal!

 

Hozzászólás