Próbáld ki a digitális vezérlést otthon!

A digitális vasútmodellezés egyre elterjedtebb, évről évre nő a digitalizált járműmodellek, épületek, kiegészítők tárháza. Mivel egyre több lehetőség van, ezért nehéz dió, hogy milyen digitális központot vásároljunk, ami majd kiszolgálja a teljes terepasztalunkat. A Vasútmodell Centrum most erre a problémára igyekszik egy áthidaló megoldást nyújtani, 3 napra bérbe adunk Roco Z21 és Digitools Digiwifi központokat.

Lehetőséged van otthon kipróbálni, összerakni, megtapasztalni a különbségeket, előnyöket és hátrányokat.

Mibe kerül ez?

Három napra bármelyik központ 7 000 forintért a Tiéd. Mellé le kell tenned egy 50 000 forintos kauciót, amit természetesen a három nap leteltével visszakapsz, ha sértetlenül és működőképesen hozod vissza.

Amennyiben megtetszik a digitális központ és megvásárolnál egyet, akkor a bérleti díj 70%-át, azaz 4 900 forintot jóváírunk a vásárlásodkor! Ha felkeltette az érdeklődésedet bérleti lehetőség keresd meg a kollégáinkat az info@vasutmodellcentrum.hu e-mail címen, hogy megbeszéljétek a részleteket! Mivel korlátozott darabszámban van bérbeadható központunk előfordulhet, hogy várólistás rendszerben tudsz csak hozzájutni a 3 napos próbához!

 

Hozzászólás