M62 dízelmozdony modell N méretben a Fleischmanntól

A napokban a második fotósorozatnak örülhetnek az N méretarány rajongói, a hűtőkocsi után most egy kultikus és méltatlanul elhanyagolt mozdony jön soron, az M62-es.

Bár a kollégám azzal adta át fotózásra, hogy most nézzem meg, nem is régen adta ki a Roco a H0 nagytestvérét a modellnek és jöttek is a kritikák az ütköző formájára (merthogy az kerek kéne legyen), erre a Fleischmann is képes volt egy négyszögletes ütközőt produkálni nekünk. Én, mint outsider, kellőképpen sajnálkoztam a dolgon, de engem inkább az zavart, ha már ütköző, hogy az egyik ferde. Szóval jelezném nem én hajlítottam el a doboz bontogatás közben, én már így kaptam.

Szerintem, és mégegyszer: teljesen amatőr vagyok, ez egy szép mozdony. Ha N-es terepasztalom lenne biztosan megőrülnék egy ilyenért, így, hogy nincsen csak dupla annyi időt fényképezgettem a modellt. Egyébként le kell írnom, mert ez nem személyes blog, még ha kicsit át is csapott oda, hogy megvehetitek ám a terméket a boltunkban meg a webáruházban is, de ha mégsem itt van egy rakás kép, amiket tudtok nagyítani és nézegetni.

Én például biztos, hogy megteszem majd két nap múlva is, mikor kijön ez a cikk. Jó abbahagytam, jöjjenek a képek.

fleischmann-725203

fleischmann-725203_1

fleischmann-725203_2

fleischmann-725203_3

fleischmann-725203_image

fleischmann-725203-fullhd

fleischmann-725203-fullhd-image

Elmentve a Hírek kategóriába.

Hozzászólás