Fejlesztések a webáruházunkban – 2015 április

Gyorsabb és könnyebb

Első lépésként elkezdtük rendbe tenni a termék képeket, pár napja már kisebb méretű, gyorsabban töltődő fotókat mutat az oldal, ez gyorsabb böngészést jelent a honlapon.

A termékfotók megjelenítését is okosítottuk kicsit, a képre kattintva a termék adatlapjára nevigálhatsz, a bal alsó sarokban található nagyítóval pedig a kép nyílik meg, nagy méretben.

Új terméklistázó

Korábban a terméklistázó oldalakon soronként 5 terméket mutatott meg az oldal, ezt most ugyanakkora helyen 3 darabra szűkítettük, így sokkal nagyobb, átláthatóbb és részletesebb a megjelenés. Igyekeztünk “okosítani” a termékek adatait bemutató kártyákat, minden kártya tetején egy színes csík mutatja, hogy az adott termék raktárkészleten van-e, kifutott vagy rendelhető státuszú.

A kérésetekre különválasztottuk a kosár gombot és az árat. Bár mi szerettük a régi elrendezést, de sokan mondtátok, hogy nem tetszik, és elsősorban nektek kell, hogy tetsszen a felület. A kosár gomb kapott egy külön szám-beviteli mezőt is, ahol beállíthatod, hogy a termékből milyen mennyiséget rendelsz meg.

Elrendeztük az ikonokat is, ami több, mint két éve állandóan halasztgatott feladatunk volt. Ezentúl szöveges információ címkék veszik át az ikonok helyét, jól olvasható, átlátható megjelenéssel.

Reméljük, hogy az újításokkal mindenki elégedett lesz, várjuk a visszajelzéseket!

Hozzászólás