Frissült! Vasútmodell Centrum Hűségprogram – a Hűségpontok felhasználása

A Hűségprogram feltételei frissültek!

A tegnap délutáni hírrel ellentétben a Hűségprogram jelenleg csak a webáruházban működik. Elnézést a téves információért! – 2015. december 9.

A webáruházban minden termék kártyáján megtaláljátok a termék Hűségpont értéket. Az igénybe vehető kedvezmények listáját a webáruház Kosárban nézheted meg.

Hűségpontok gyűjtése a Vasútmodell Centrum Hűségprogramban

Minden termékünknek van egy hűségpont értéke, amit a vásárlás során írunk jóvá, miután a termék kézbesítésre/átvételre került. A Hűségpontokat aztán a webáruházban lehet elkölteni, jelen pillanatban vásárlási kedvezményekre, de tervben van néhány ennél izgalmasabb-bonyolultabb felhasználási mód is!

A Hűségprogram feltétele a webáruház regisztráció, de a Hűségpontokat a bolti vásárlásnál is megkapják a Hűségprogram résztvevői, és bolti vásárlás esetén is felhasználhatóak a Hűségprogram kedvezményei. A bolti vásárlásnál gyűjtött Hűségpontok jóváírása nem azonnal történik meg, előfordulhat pár napos csúszás.

A fenti bekezdés tartalma változott:

A Hűségprogram jelenleg csak a webáruházban vehető igénybe! – 2015 december 9.

Minél többet vásárolsz, annál többet kapsz!

A Hűségpontok beváltása

A fizetési folyamat során lehet választani az elérhető Hűségprogram kedvezmények közül. Mivel a Hűségprogram más kedvezményekkel nem összevonható a kosárból csak azoknál a tételeknél veszi figyelembe a rendszer a kedvezményt, ahol érvényesíthető (például az akciós termékek árából nem ad további kedvezményt). A Hűségprogram felhasználásakor is jóváírjuk az aktuális kosár Hűségpont értékét!

Egy kis ajándék karácsonyra!

Ez az időszak az ünnepekről és az ajándékozásról szól, a Vasútmodell Centrum ezért minden regisztrált vásárlójának 20 hűségpontot ad ajándékba. Ez az Early Bird ajándék 2015. december 31.-ig vehető át a webáruházunkban!

Hozzászólás