Vasútmodell kiállítás március 18-20., Balassagyarmat

Örömmel jelentjük, hogy megérkezett a tavaszi kiállítás szezon első résztvevője! Március 18-19-20.-án Blassagyarmaton a BGYVMK kiállításán még terepasztalt is nyerhettek! Plakát letöltéshez ide kattints.

A hivatalos “sajtóközlemény” következik:

Vasútmodell kiállítás – 2016 – Balassagyarmat

2016-ban ismét megrendezzük vasútmodell kiállításunkat Balassagyarmaton a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban március 18-19-20-án.

Ebben az évben is számos újdonság várja majd a látogatókat. Idén első ízben a kiállítás már a földszintet is betölti, így több mint 1000 m2 alapterületen sorakoznak a látnivalók!

A nagyobb területen több kiállító, több kiállított terepasztal, és minden eddiginél hosszabb modul terepasztal lesz látható.

Első alkalommal jelenik meg a vasútmodellezők körében népszerű Viessmann cég Balassagyarmaton, és mindjárt 100 négyzetméreten. Megcsodálhatjuk a demonstrációs terepasztalukat, és vitrinekben bemutatják a gyártmányaiknak egy bő keresztmetszetét. Köztük lesznek az ez évi nürnbergi játékkiállítás alkalmával elkészült újdonságok is. Lehetőség lesz a termékeik helyszíni megvásárlására, továbbá működtetni fogják az általuk csak “bütyköldének” nevezett foglalkoztatási helyet.

Itt a modellezést, makettezést kipróbálni vágyók (akciós áron) megvásárolható épületeket a gyár gyakorlott szakembereinek felügyeletével állíthatják össze, akik segítenek elsajátítani az építés trükkjeit.

Az idei évben is jelen lesz széles választékával az Indóház (vasúti témájú könyvek , kiadványok, ajándéktárgyak, emléktárgyak…) és MiniBox (vasútmodellezési készletek, kiegészítők, modellek, makettek…).

Kiállítók, üzletek:

– MiniBox modellbolt

– Beszkid Zoltán – Makett

– Pecze Péter – Car-System

– Borda Tamás TT terepasztala

– Esztergomi Vasútmodellező Klub

– Borsányi András – Hatvan TT analóg

– Asztalos Csaba – THOMAS és barátai

– Dr Csekey László – H0 MARKLIN terepasztala

– Szűcs Miklós Budapest H0 modulterepasztal

– VIESSMANN bemutató, árusítás, makett építés

– Bencs Zoltán Albertirsa TT Szegedi körfűtőháza

– Liszt Ferenc EuroCity Vasútmodellező Klub Hatvan

– Molnár Balázs Apc-Zagyvaszántó modulterepasztal

– A kiállítás idején az Indóház Magazin ajándékboltot működtet

– Balassagyarmati Vasútmodellező Klub H0 digitális modul terepasztal

 

Tombola:

Az idei kiállítás szenzációja a tombola fődíja: egy komplett H0 méretarányú analóg működő terepasztal, mozdonnyal, kocsikkal, vezérlővel Szűcs Miklós és a modellező klubunk felajánlásában. A terepasztal a művelődési házban megtekinthető lesz a kiállítás előtt. További, modellezéssel kapcsolatos nyeremények is sorsolásra kerülnek.

Tombola húzás: március 20-án vasárnap, a kiállítás zárása előtt 17.00 órakor kezdődik.

A kihúzott számokat közzétesszük a weboldalunkon, így nem feltétlenül szükséges jelen lenni. A nyeremények átvételére 1 hét áll rendelkezésre. A tombola ára: 500 Ft.

Nyitvatartás:

10.00 – 18.00 mindhárom nap

Belépőjegy:

felnőtt – 500, gyerek – 300

Klubunk fejlődéséhez felajánlott adományokat, támogatásokat továbbra is köszönettel fogadunk!

Várunk mindenkit szeretettel a 2016. március 18-20. közötti hétvégén a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban a VII. Balassagyarmati Vasútmodell Kiállításon!

Hozzászólás