Vasútmodell Centrum 2015 – visszatekintés az év végén

Az év elején, ahogy ez ebben az üzletágban már megszokott, gőzerővel láttunk neki a 2015-ös újdonságok feldolgozásának. A friss vasútmodellek és kiegészítők számára kicsit felújítottuk webáruházunk katalógus oldalát és szűrhetően böngészhetővé tettük számotokra az idei újdonságokat. (Súgok: 2016-ra ezzel a szekcióval újabb nagy ötleteink vannak!)

Folytattuk a 2014-ben kezdett #nagyítsbele fotósorozatok publikálását, főleg a hiányos gőzmozdony kontingenst próbáltuk mihamarabb pótolni. Új akciónk keretében bérelhetővé tettük a digitális központokat, kipróbálásra, a bérleti díjat, ha sikerült megszeretni a kütyüt, jóváírtuk a vásárlásnál.

A tavasz első napjaiban kezdtük el közvélemény kutatásunkat a honlapunkról, ami megalapozta az egyik legnagyobb projektünket erre az évre: teljesen megújítottuk a webáruházat. Az alapozás egyik fontos eleme volt a válaszaitok feldolgozása, a véleményeteket igyekeztünk beépíteni a fejlesztésekbe. Ezúton is köszönjük a segítséget, reméljük, hogy viszontlátjátok az ötleteiteket, amikor vásároltok nálunk.

Áprilisban már meg is érkezett az első – tapogatózó – változtatás a honlapra, megújítottuk a terméklistázókat. Elkezdtük szín kódolni a raktárkészletünket, és jól láthatóan több információt nyújtani.

vmc-termeklistazo redesign

Bár ez a kinézet csak pár hónapot élt, de sok jó visszajelzést kaptunk rá, ami további változtatásokra ösztökélt minket.

Májusban felpörgettük a VMC Modelt is, megjelentek az új (virágos)fűcsomóink és a fűcsíkok is. Rá pár napra rá megérkezett a Tesco teherautónk is, H0 méretarányban.

Nyár elején úgy tűnhetett, hogy eltűntünk teljesen, pedig csak nekiláttunk a webáruház teljes átalakításának, azért arra volt egy kis időnk, hogy megemlékezzünk a harmadik születésnapunkról! Ezzel aztán el is telt röpke 4 hónap, amikor október elején felpezsdült újra az élet körülöttünk. Újra kint voltunk a Temofeszten, a Bólyai Makett versenyen és novemberre egy kis Gödöllő is jutott. Itt beszéltünk a Vasútmodell TV munkatársainak először az új VMC Model személykocsikról, amiket a kiállításon lehetett először megvásárolni. És ugyanebben az interjúban tettünk elsőként homályos utalásokat arra, hogy érdemes lesz figyelni a weboldalunkat még karácsony előtt.

A weboldal és az új funkciók el is indultak és úgy tűnik, hogy jó fogadtatásra találtak. A weboldallal együtt indult a termék kedvencelés és pár napra rá a Hűségprogramunk is. Reméljük, hogy ezekkel a fejlesztésekkel és a mobilbarát felülettel ki tudtuk pipálni a tavaszi vélemény kutatásunkban felsorolt hiányosságainkat.

Köszönjük minden vásárlónknak és barátunknak az idei évet, a támogatást. Végül csak annyi maradt, hogy mindenkinek békés karácsonyt és sikeres újévet kívánjak a VMC minden dolgozója nevében. Idén szinte minden nap nyitva vagyunk még, de ha inkább a bejglit választjátok, akkor találkozunk januárban!

 

Hozzászólás