A webáruház után megújult a Magazinunk is!

A Magazin felületét igyekeztünk minél jobban közelíteni a webáruházhoz, hogy egységbe foglaljuk az Internetes tartalmainkat. Természetesen az új Vasútmodell blog felület is alkalmazkodik a kijelző méretekhez, okostelefonon, tableten egyformán jól használható. Az előző weboldalhoz képest jelentős hangsúlyt fektettünk arra, hogy ne csak olvashatóbb, de gyorsabb is legyen a weboldal, a csatolt képek minden eszközön a kijelző mérethez igazodva töltődnek be, ezzel a mobilnetről böngészőknek adatforgalmat is spórolva.

A fenti technikai jellegű változtatások mellett igyekeztünk olvashatóbbá és könnyebben kezelhetővé is tenni a blogot. Az elmúlt időszakban kicsit kevesebb időnk jutott rá, de az idei terveink között kiemelt helyen szerepel, szóval érdemes lesz időről időre visszajárni.

Újra lehetőségetek lesz hozzászólni a tartalomhoz, ezúton is arra buzdítok mindenkit, hogy ne tartsa magában a véleményét.

#valamiÚj #valamiRégi #hamarosan

A post shared by VASÚTMODELL CENTRUM (@vasutmodellcentrum.hu) on

És a végére még egy kérés. Igyekeztünk a cégnél található összes eszközön leellenőrizni a weboldalt, de biztos vagyok benne, hogy van kiscsillió olyan telefon, tablet, számítógép, böngésző amiken valami nem fog jól működni. Ha ilyennel találkoztok, akkor jelezzétek felénk a hibát, ha lehet egy képernyőmentés kíséretében. Előre is köszönöm!

Most pedig jöhet a népítélet, hogy tetszik?

Hozzászólás