2013-09-03 Nem vagyunk egyedül

Google logo gabonakörökből

Úgy tűnik a terepasztal építés nem csak az empirikusan megismerhető világ újrateremtéséről szól, hanem elengedhetjük kissé a képzeletünket és akár földönkívüli inváziót, vagy barátságos kapcsolatfelvéltelt is modellezhetünk.

2013-07-26 Vásári forgatag a terepasztalon

Reneszánszukat érik a piacok – őstermelői, bio, bolha ahol szinte minden megtalálható és ahol a rengeteg friss élelmiszer és kézműves portékán kívül rengeteg élményt is hazavihetünk. E heti cikkünkben összegyűjtöttük üzletünk legjobb piacait

2013-07-23 Vízparti pihenés a terepasztalon

Napsütés, homok, tengerpart esetleg egy hétvége a tóparton a barátokkal vagy egy kényeztető wellness hétvége valamelyik szállodában bármelyiket is válasszuk lényeg a kikapcsolódás.

2013-03-07 Bonn

Faller 110113 Bonni vasútállomás

Bonn város igen kedvelt a modellezők körében ezért e heti cikkünkben kicsit feltérképezzük.

2013-11-18 Postahivatalok a terepasztalon

Postaépület a Kibritől

A posta napjainkban állami intézményt jelent, levelek, nyomtatványok, egyes államokban ezenkívül kisebb árucsomagok és pénzes küldemények, sőt utasok szállítására. A posta szó az állomáshelyet jelentő latin posta, posita szóból ered, ahonnan a híreket vivő futárokat avagy lovast, kocsit elindították, felváltották.

“Modellvasút értelemben” a posta ismételten egy olyan kategória, ami rengeteg lehetőséget foglal magába ezért egy rövidített történeti bemutatás után ehhez a témához szeretnénk termék ajánlónkal segítséget nyújtani.