2014-12-16 Vasútmodell Centrum 2014

Ha néha el is felejtjük, azért időről-időre szoktunk összefoglalókat írni arról, hogy mit végzett a Vasútmodell Centrum az elmúlt időszakban. Bár még nincsen itt az év vége, de már csak két hét és nyakunkon az új év, szóval nagy meglepetések már nem jöhetnek, megkockáztatok most egy beszámolót.

2014-10-14 “Ez egy fantáziaasztal”

Barna Balázzsal a VI. Temofeszt második napján, szombat reggel beszélgettem pár percet az N-es terepasztaláról, ami számomra az egyik legérdekesebb kiállított rendszer volt az idei kiállításon.

2014-10-14 A VI. Temofeszt

Talán szombaton délután éppen ebédelni siettem a fűtőházból a parkba, mikor az egyik félig üres pódium szélén megláttam a fehér ingében üldögélő Pataki Lászlót, a Temofeszt főszervezőjét. Odaültem mellé egy pár szót beszélgetni és közben figyeltem, hogy milyen végtelenül nyugodt és elégedett ahogy végignéz a csarnokon. Érthető, nagyon jó három napot rakott össze.

2014-10-11 A Lego terepasztal

A Temofeszten rengeteg méretarányban és kivitelben csodálhatjuk meg a terepasztalokat, idén igyekszem az átlagtól erősen különböző megoldásokra fókuszálni. Pillantsunk be a közel félmillió legokocka világába.

2014-10-09 Temofeszt -1 nap

A VMC kipakol a VI. Temofeszten

Bár a látogató előtt csak holnap délelőtt nyílik meg az idei Temofeszt, de a kiállítók már két napja “belakják” a füstit. A mai hajráról pár kép következik.

2014-10-06 Temofeszt beharangozó

Mindenkit várunka Temofeszten! Hogy mivel készülünk? Terepasztalok, Roco-Fleischmann akció, terepépítő szakkörök Noch, Auhagen, és VMC termékekkel, Herpa bemutató. És ne felejtsük el, nyolc szerencsés embert még ingyen be is viszünk!

2014-08-13 Pataki László az idei Temofesztről

Alig pár hét és indul Kelet-Európa egyik legrangosabb vasútmodellezéssel kapcsolatos fesztiválja, idén immár hatodik alkalommal. A rendezvényről Pataki László főszervezőt kérdeztük.

2013-10-13 V. Temofeszt – a záró nap

Az, hogy mennyire sokan vannak azzal jellemezhető a legjobban, hogy kereken három órája keresek egy helyet, ahol leülhetek a laptoppal meg a kamerával és nyugodtan elüldögélhetek 40 percet, míg képeket szinkronizálok meg megírom azokat a sorokat is, amik pont ezek lettek.