Workshop I.: modell koszolás, antikolás

A múlt őszi gödöllői vasútmodell kiállításon megtartott modell festés bemutató sikerén felbuzdulva 2016. március 20.-án tartjuk első Workshopunkat.

workshopI-koszolas-antikolas

A Gödöllői kiállításon bemutatkozott Deák Róbert fogja vezetni a foglalkozást. A foglalkozás elején a résztvevők megismerhetik a különféle modell festékeket és elsajátítják a használatukhoz szükséges technikákat. A foglalkozás második részében a tanultak alapján mindenki elkészíti egy vasúti kocsi antikolását. A festéshez használt modellt a Vasútmodell Centrumban meg lehet vásárolni, de lehetőség van saját modell felhasználására is. Ebben az esetben annyi kikötés van, hogy csak szabványos kék oldalfalú, szürke tetejű MÁV személykocsit lehet hozni (ilyen jellegű, WRy kocsit biztosít a VMC is az eseményre).

A Workshop körülbelül 4 óra hosszú. A rendezvény helyszíne a XI. kerületi TEMI FMH lesz. Kezdés: 2016. március 20., vasárnap 9:00. Várható befejezés: 14:00.

A rendezvényt 10 fő jelentkezése után tartjuk meg, a terem maximális befogadó képessége 20 fő. A workshop belépti díja tartalmazza a technika elsajátításához szükséges alapvető anyagokat.

  • Modell festékek
  • Bemosók
  • Dekor lap

A belépti díj nem tartalmaz azonban minden szükséges eszközt! Mindenki hozzon magával:

  • 1 vékony körecsetet,
  • 1 közepes lapos ecsetet,
  • 1 hajszárítót!

Szintetikus szőrű ecsetekre lenne szükség.

A foglalkozás első felében megismerhetitek a festési technikákat, ehhez használjátok fel a kapott dekorlapot. A foglalkozás második felében az elsajátított technikákat gyakorlatban is alkalmazzuk egy vasúti kocsi modelljén. Ezt a vasúti kocsit nem biztosítja a belépő, mindenki hozzon egyet a gyűjteményéből. A Vasútmodell Centrum a rendezvény résztvevőinek a VMC-Model WRy kocsijait a belépti díj mellé akciós áron kínálja, mindössze 9900 forintért (12500 helyett). Az ajánlat a készlet erejéig tart.

Próbálunk minél kedvezőbb árat biztosítani, ezért 10 és 20 fő összlétszám esetére határoztuk meg rendezvény díját:

  • 10 fő jelentkezése esetén a workshop díja 8500 Ft/fő*,
  • 20 fő esetén 6900 Ft/fő*.

Jelentkezési határidő 2016. március 10!

2016. március 5.-ig azonban Early Bird kedvezményt adunk, 10 fő esetén 7500 Ft/fő*, 20 jelentkező esetén 5900 ft/fő* csupán a jegyár!

Jelentkezni az alábbi űrlapon keresztül lehetséges: Regisztrációs Űrlap
A jelentkezést követően a munkatársaink a jelentkezők számától függő összeggel, március 12.-ig kiküldenek egy díjbekérőt a megadott e-mail címre és a díjbekérő alapján kell banki átutalással** befizetni a Workshop részvételi díját.
A beérkezett összegről visszajelzést küldünk és a regisztráció onnantól érvényes!

A Vasútmodell-Centrum, mint szervező, fentartja a jogot, hogy a minimális jelentkezési szám alatt nem tartja meg a workshopot, de a jelentkezési díjat ez esetben visszafizetti.

_______________________________________________________________
*Az árak nem tartalmazzák az ÁFÁt!

**Banki pénzbefizetés esetén 1000 Ft pénztári befizetési díjat pluszban kérjük befizetni!!! Átutalás esetén ezen díjat NEM kell befizetni!